Bouwconsult


kantoorinnovatie.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Bouwconsult
Directbouw
Directbouw
http://www.directbouw.nl/

De Vlieg
Integrale advisering voor ontwerp en uitvoeringsbegeleiding voor nieuwbouw, renovatie en uitbreiding in de sectoren huisvestingsmanagement is gespecialiseerd in architect - huisvesting architectuur situatietekening, ingenieursbureau, werktuigbouwkunde,
http://www.devlieg.nl/

Arcus
Arcus
http://www.arcusbouw.nl/

Evion
Uw partner en adviseur voor bedrijfshuisvesting, van concept tot ingebruikname - (070) 319 15 19
http://www.evion.nl/

Interim Bouwconsult
Interim bouwconsult bv is een onafhankelijk raadgevend ingenieurs-buro en gespecialiseerd in bouwkundige project-begeleidings- en advies-werkzaamheden.
http://www.interimbouwconsult.nl/

Van Beers
Van beers interim management en bouwconsult biedt: interim managers met ervaring bij de overheid en bedrijfsleven, zowel op directie niveau als functioneel. contract- en realisatiemanagers, projectleiders grote projecten.
http://www.vanbeers-interim.nl/

Royal Haskoning
Royal haskoning consultants - architecten - ingenieurs
http://www.royalhaskoning.nl/

Lendering & Partners
Lendering & Partners
http://www.lendering-partners.nl/

Verstegen
Verstegen bouwconsult heeft onderkend dat opdrachtgevers in de bouw vaak behoefte hebben aan onafhankelijke expertise en additionele capaciteit bij het voorbereiden en tot stand brengen van bouwprojecten. verstegen bouwconsult biedt hiervoor een oplossing door haar kennis en ervaring op een flexibele wijze ter beschikking te stellen op de volgende werkterreinen: renovatie, onderhoud en verbouwingen in opdracht van institutionele beleggers en woningbeheerders & uitvoering wet voorzieningen gehandicapten (wvg) in opdracht van gemeenten & nieuwbouw en verbouwingen door particulieren. de inzet daarbij is altijd: een tevreden opdrachtgever, die terug kan zien op een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen, wat geresulteerd heeft in binnen het budget en conform het tijdplan opleveren van het beoogde bouwwerk.
http://www.bouwconsult.info/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 9 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy