Software


kantoorinnovatie.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Software
Fairsoft
Fairsoft produceert, levert en implementeert administratieve software. of het nu gaat om een totaaloplossing of een deeloplossing, fairsoft levert immer een uitgekiende oplossing!
http://www.fairsoft.nl/

Exmouse 3.0
Rsi voorkomen is beter dan rsi genezen. een belangrijke veroorzaker van rsi is de muis. fitkey leert u sneltoetsen gebruiken. u hebt geen muis nodig.
http://www.exmouse.nl/

Beeldschermtachograaf
Beeldschermtachograaf
http://www.beeldschermtachograaf.nl/

MyOffice 2003
My office 2003
http://www.oce.com/nl/news/events/myoffice2003.htm

Onderhoudsplan Vastgoed
Software voor uw onderhoudsplan, conditiemeting volgens nen 2767, installaties, bouwkundig adviesbureau, gebouwbeheer, planmatig onderhoud
http://www.planmatigonderhoud.nl/

Portiva Sharepoint XD
Met sharepointxd haalt u nog meer uit microsoft sharepoint. sharepointxd laat een standaard sharepoint oplossing aansluiten op uw eigen branche- en organisatieprofiel. sharepointxd is verrijkt met een veelheid aan extra's die sharepoint daadwerkelijk inzetbaar maken. uw primaire informatiestroom wordt strategisch inzetbaar en het beheer van sharepoint portals wordt tot een minimum beperkt.
http://www.sharepointxd.nl/

Otool
Otool
http://www.otool.nl/

Triasdigitaal
Trias relatiebeheer is een compleet managementinformatiesysteem voor bedrijven en organisaties die projectgeorienteerd te werk gaan. het stelt de gebruiker in staat een project stapsgewijs te beheren: de acquisitiefase, contactpersonen, afspraken en te verrichten activiteiten, productdetails, documenten, correspondentie, begroting, urenregistratie, inkoop kosten derden, facturering en debiteurenbewaking.
http://www.triasdigitaal.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 8 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy